• darkblurbg
    We make the Internet of Animals possible

Connected Animals, een samenwerking van Universiteit Utrecht en CLICKEY solutions

Door een bundeling van de kennis van de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht en de specialist in werkende Internet of Things (IoT) oplossingen: CLICKEY solutions is het nu mogelijk om op een diervriendelijke wijze altijd actuele informatie te hebben over de gezondheid, het welzijn, het gedrag en de lokatie van dieren. Connected Animals verbindt letterlijk dieren aan het internet. Niet als doel op zich, maar altijd met een reden. Of het nu gaat om blije, gezonde en productieve koeien, inzicht in het gedrag en de lokatie van je hond of kat, of om de bescherming van wilde dieren, zoals neushoorns. Connected Animals werkt aan verantwoorde, betaalbare en werkende oplossingen. In binnen en buitenland is een aantal projecten in volle gang. Ons doel blijft daarbij voorop staan: het creëren van praktische, innovatieve en betaalbare oplossingen om welzijn, gezondheid, productiviteit en bescherming van dieren te bevorderen en hun eigenaren daarbij te ondersteunen.

 

The group of Connected Animals

Connected Animals is een Joint Venture van Universiteit Utrecht Holding BV en Clickey solutions uit Raamsdonk. Connected Animals bestaat uit Connected Animals Holding BV met twee werkmaatschappijen: Cattle Cow en Dairy Cow. Naast Connected Animals Holding BV is er een aparte entiteit binnen de group of Connected Animals: Connected Animals Database BV. De Connected Animals Holding BV is met haar werkmaatschappijen verantwoordelijk voor de uitvoering van de projecten, de productontwikkeling, de marketing en distributie. Connected Animals Database BV is, naast het beheer van de database, verantwoordelijk voor het verzamelen en analyseren van de big data en het ontwikkelen van algoritmen voor innovatieve toepassingen.

Ons team

De feitelijke capaciteit in menskracht wordt geleverd door de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht en Clickey solutions. Het vaste team bestaat uit: Vincent Rijsman, Pedro De Smit en Erwin Dunnink. Dit vaste team wordt ondersteund door een onderzoeksteam van de universiteit en het technisch team van CLICKEY solutions.

 

Werkwijze Connected Animals

Wij werken vanuit de overtuiging dat concrete resultaten in termen van praktisch toepasbare oplossingen alleen te behalen zijn door samenwerking met de juiste partners; partners met kennis en ervaring binnen de betreffende sector of toepassingsgebied en partners met een aantoonbaar relevant netwerk. Dit levert voor beide partijen profijt op. Bent u geïnteresseerd in samenwerking met Connected Animals? Neem dan contact op. Wij nodigen u graag uit voor een oriënterend gesprek.

Contact