• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Nieuwe website voor Connected Animals

Gepubliceerd op: 25-07-2017

Sinds de oprichting van Connected Animals is ons team flink aan de slag om de projecten verder vorm te geven. De (technologische) ontwikkelingen volgen elkaar in razend snel tempo op. Met een klein team, ondersteund door onderzoekers van de Universiteit Utrecht, komen wij steeds dichter bij ons uiteindelijke doel: het creëren van praktische, innovatieve en betaalbare oplossingen om welzijn, gezondheid, productiviteit en bescherming van dieren te bevorderen en hun eigenaren daarbij te ondersteunen. Tijd voor een website!

De website is in eerste instantie bedoeld om informatie over onze organisatie en projecten te delen met geïnteresseerden, (toekomstige) klanten en samenwerkingspartners. Op de projectpagina's vindt u informatie over de projecten:

Binnenkort zal er ook een projectpagina over Paarden verschijnen. De informatie op de projectpagina's zal gestaag worden uitgebreid. Op de 'OVER ONS' pagina vertellen wij meer over het doel en de visie van Connected Animals en de organisatie zelf.

Wij proberen op onze website dubbele informatie zoveel mogelijk te beperken. Voor inhoudelijke informatie over gezelschapsdieren en diergeneeskunde verwijzen wij graag naar de website van de faculteit Diergeneeskunde. Uitgebreide en actuele informatie over de Internet of Things (IoT) technologie en de daarbij behorende oplossingen vindt u op de website van CLICKEY solutions.

Deze website is tweetalig: Engels en Nederlands.

Bent u geïnteresseerd, heeft u vragen, een opmerking of mist u iets? Schroom niet en neem contact met ons op!

Het team van Connected Animals heet u van harte welkom op de website!

Vincent Rijsman